DRAGONSLAVS
THE ELDER SCROLL / ONLINE - GAME [ YUGO - GUILD ]


WELCOME & DOBRODOSLI !!! DRAGONSLAVS [ YUGO - GUILD ] TESO - TU / ONLINE GAME ]III[ ALFA / BETA ( WEBSITE STAGE )

Recent Posts

1
DOBRODOSLI / PRIJAVE ZA WEBSAJT ( INFO ) DRAGONSLAVS [ GUILD ] TESO - TU / ONLINE GAME
« Last post by WAROOOG on December 08, 2016, 03:50:12 PM »
PRIJAVE ZA WEBSAJT ( DRAGONSLAVS ) YUGO - GUILD

INFO :

Prijave mogu popunjavati svi korisnici a samo Moderatori ili Operatori mogu popunjavati za nekoga Drugog-a . Kada Novi Clan popunjava info za prijavu na nas Websajt obavezno stavite svoj @UserID sto imate vec u igri i ako sto vec u nasem guild-u registrovani pod nekim imenom ili nadimkom , u suprodton zahtev ce biti odbijen . U slucaju da nebude neko primljen a vec je u nasem guild-u onda popricajte sa nekim od Officira u Guildu ili Nekim od Admina tj . Moderatora & Operatora koji ce vas primiti na ponovljenu registraciju na nasem websajtu . Ova poruka je iz cistog razloga zbog Spamer-a za account zahteve i stranih igraca kojima nije dozvoljeno da ce uclane na sajt . Prijave mogu popuniti sve ali samo nasi ljudi tj. nasi igraci u nasem guildu i nasem drustvu ce biti primljeni .
2
GUILD - INFO / GUILD CHAT ( INFO ) !!!
« Last post by WAROOOG on December 08, 2016, 03:16:58 PM »
GUILD CHAT & DISCORD - TEAMSPEAK 3

U Guild-u imamo 2 bazna in-game Chat-a . Jedan je Guild Chat & Drugi je Officir Guild Chat .

Guild Chat : se koristi za generalne razgovore , nove igrace , igrace koji su u lvl-progresu , takodja za kupovinu i prodaju stvari u guildu-u na chatu , trazenje grupe za dandzene , pvp & pve kontent i ostale bazne svari koje su vezane vecinom za manje rankove ali i vece .

Guild Officer Chat : Officirski chat u guildu se koristi sam za nase Guild Oficire radi lakse & jednostavnje komunikacije izmedju vodjenja  guild eventova & lakse komunikacije pri realizaciji planova za guild .

DISCORD : Je nas GLAVNI & osnovni nacin komunikacije u guild-u izmedju svih nasih igraca . Takodje sluzi za organizaciju in-game eventova ( PVP & PVE ) , gaidovi za nove igrace , klass buildove , krafting i slicno . Nas Discord ima rankove koji su jasno definisani & objasnjeni za sve igrace da znaju koje je njihova uloga i kako doci do njih . Zato za sve sve igrace koji su zainteresovani za ozbiljne eventove , end - game ali posebno laksi i svima jednostavniji nacin komunikacije da skinu DISCORD & da nam se pridruze .

TS3 Server : Je nas sekundarni nacin komunikacije u guildu-u samo u slucaju da Discord bude na maintancu ili nesto drugo sto moze da poremeti komunikaciju . Svaka igra ima svoje kanale na serveru i sobe u kojima su tacno definisane radnje i podeljeno u zavisnosti koja je igra upitanju . Takodje pokriva se sve aktivnosti na TS3 server-u kao sto su pvp & pve  / veteran & normal kontent za max rank igrace i nove igrace koji se obucavanju . Pri ulasku na TS uvek pitajte nekoga da vas promotuje na odredjeni rank da mozete i sami posle da se micete po kanalima tj tamo i za ono sto radite .
3
GUILD - INFO / DRAGONSLAVS ( YUGO - GUILD ) INFO !!!
« Last post by WAROOOG on August 22, 2016, 11:45:40 AM »
ESO - ( DRAGONSLAVS ) YUGO - GUILD

DRAGONSLAVS je Ebonearth Pact Alliance guild Zabavno - Prijateljski nastrojena druzina od nasih Igraca iz stare Jugoslavije a i sirom . Igramo sve tri aliance Aldmeri Dominion , Daggerfall Covenant & Ebonhearth Pact ... Trenutno imamo 490 + clanova guilda , guild tabards , guild bank , guild store & guild events . Radimo PVP & PVE , primamo sve rankove R 1 - VR 16 . Imamo WW & VP + Crafting & pomoc oko buildova za sve klase ...... i mnogo drugih sve 100 % besplatno za nase Clanove Guild-a . Plan i Ideja guild-a ja da budemo nas najveci & aktivan Jugo Guild u TESO - TU . Radimo dailys , dungeons , quests samostalno i u grupi od 4 do 12 igraca najvise & trial-s takodje . Imamo Discord , TS3 VC - FB Page & Guild Website .

Za sada primamo samo nase igrace tj . ljude iz bivse Juge .... a cilj je da budemo nas najveci , najbolji i aktivan YUGO - GUILD . Godine nisu bitne mada se vecinom krece od 18 + , Discord &  TS3 nije moranje ali je glavna osnova komunikacije izmedju nasih veterana . Osnovno pravilo je postovanje i razumevanje ... nema drame ili provociranja , jako mirna i prijateljska atmosfera , u suprotnom bice izbaceni iz Guild-a .

Guild nema tax ili neko posebno zahtevanje za ulazak .... pravila postoje za guild bank , store , events , pvp & pve naravno vise o tome na guild home page ,primamo donacije kao u " gold-u " tako i u " materijalima "sve ide direktno za samo nase clanove drustva . Imamo i posebne ponude kao i mesta za dobre & aktivne igrace . Za sve ostale informacije ili pomoc oko igre slododno kontakirajte Guild - Officir-e ili GM .

Kako uci u guild ? Samo nas kontaktirajte ovde na nasem forum-u ili direktno u igri Oficire .

Hvala & DOBRODOSLI !!!  :D

INFO & POMOC :

Za Vise Informacija slobodno pitajte neke od nasih Guild Officir-a ili GM :D