DRAGONSLAVS
THE ELDER SCROLL / ONLINE - GAME [ YUGO - GUILD ]


WELCOME & DOBRODOSLI !!! DRAGONSLAVS [ YUGO - GUILD ] TESO - TU / ONLINE GAME ]III[ ALFA / BETA ( WEBSITE STAGE )

GUILD CHAT ( INFO ) !!!

Offline WAROOOG

 • ADMINISTRATOR
 • NOVICE
 • ***
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
 • DULE
  • View Profile
  • WAR DC OBLIVION [ YUGO - GUILD ] TESO - TU / ONLINE GAME
on: December 08, 2016, 03:16:58 PM
GUILD CHAT & DISCORD - TEAMSPEAK 3

U Guild-u imamo 2 bazna in-game Chat-a . Jedan je Guild Chat & Drugi je Officir Guild Chat .

Guild Chat : se koristi za generalne razgovore , nove igrace , igrace koji su u lvl-progresu , takodja za kupovinu i prodaju stvari u guildu-u na chatu , trazenje grupe za dandzene , pvp & pve kontent i ostale bazne svari koje su vezane vecinom za manje rankove ali i vece .

Guild Officer Chat : Officirski chat u guildu se koristi sam za nase Guild Oficire radi lakse & jednostavnje komunikacije izmedju vodjenja  guild eventova & lakse komunikacije pri realizaciji planova za guild .

DISCORD : Je nas GLAVNI & osnovni nacin komunikacije u guild-u izmedju svih nasih igraca . Takodje sluzi za organizaciju in-game eventova ( PVP & PVE ) , gaidovi za nove igrace , klass buildove , krafting i slicno . Nas Discord ima rankove koji su jasno definisani & objasnjeni za sve igrace da znaju koje je njihova uloga i kako doci do njih . Zato za sve sve igrace koji su zainteresovani za ozbiljne eventove , end - game ali posebno laksi i svima jednostavniji nacin komunikacije da skinu DISCORD & da nam se pridruze .

TS3 Server : Je nas sekundarni nacin komunikacije u guildu-u samo u slucaju da Discord bude na maintancu ili nesto drugo sto moze da poremeti komunikaciju . Svaka igra ima svoje kanale na serveru i sobe u kojima su tacno definisane radnje i podeljeno u zavisnosti koja je igra upitanju . Takodje pokriva se sve aktivnosti na TS3 server-u kao sto su pvp & pve  / veteran & normal kontent za max rank igrace i nove igrace koji se obucavanju . Pri ulasku na TS uvek pitajte nekoga da vas promotuje na odredjeni rank da mozete i sami posle da se micete po kanalima tj tamo i za ono sto radite .
« Last Edit: May 02, 2019, 12:47:06 PM by WAROOOG »